Zien dat het werkt.

Integratie met Exact Online

Realtime data synchronisatie

We beschikken over geavanceerde koppeling met Exact Online, waardoor de werkvloer moeiteloos gegevens kan verwerken met onze webapplicatie.

Realtime data synchronisatie

Onze systemen trekken alle relevante gegevens uit Exact Online, waaronder artikelen, klanten, leveranciers, verkoop- en inkooporders, batches en meer. Met deze geïntegreerde informatie op één plek, kunt u sneller en nauwkeuriger beslissingen nemen op de werkvloer.

Efficiënte orderverwerking

Maak en beheer orders moeiteloos, en coördineer de levering met precisie. Onze koppeling met Exact Online zorgt voor een gestroomlijnde workflow van bestelling tot bezorging.

Inkooporders gestroomlijnd

Het ontvangen en melden van inkooporders wordt een fluitje van een cent. Onze systemen zorgen voor een soepele communicatie en adminstratieve afhandeling.

Meer weten?

Wat onze webapps uniek maakt, is de maatwerkoplossing die we bieden. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom passen we de webapp precies aan op uw productievloer en werkprocessen. Met onze expertise hoeft u niet meer afhankelijk te zijn van de standaardfuncties van Exact of applicaties van derden.

Meer weten? app Mark

Klanten met deze koppeling

Ontdek hoe wij bij bedrijven zoals Flevoplant en Poppe Landbouw te werk zijn gegaan. Neem contact met ons op voor een demonstratie van de mogelijkheden, en zie zelf hoe wij jullie proces kunnen automatiseren.

Werken is topsport.

Werken is topsport.

Til je productiviteit naar Olympisch niveau met logische informatiestromen en vloeiende workflows. Ontdek wat Flowgistics voor jou kan betekenen.

Mail, app, bel of bezoek onze socials.

Flowgistics bv

hallo@flowgistics.nl

+31 (0)527-225 701

Oogstveld 12, 8307DV, Ens

KvK 81726651